Privreda traži nove smerove
31. januara 2017.
Zabeležen rekordan odstrel
2. februara 2017.
Prikaži sve

Stalni preventivni pregledi

U cilju unapređenja zdravlja,poboljšanja kvaliteta života i približavanje sistema zdravstvene zaštite svojim korisnicima,Dom zdravlja Prokuplje nastavlja sa aktivnostima na terenu. Patronažna služba će redovno u periodu od 10 do 12 časova  omogućiti građanima besplatne preventivne preglede koji će se obavljati  u prostorijama naplatnih mesta preduzeća „Hammeum“.

U prostorijama Mesne zajednice Radoš Jovanović Selja,ekipa Patronažne službe obavljaće preventivne preglede sredom,i od sutra,2. febroara u MZ Mika Mladenović i MZ Dragoljub Radosavljević na Carini,četvrtkom,dok će  se petkom pregledi obavljati u prostorijama Udruženja penzionera.

Iako se ovom prilikom obavljaju uobičajene aktivnosti koje Dom zdravlja sprovodi konstantno,kao što su merenje šećera u kapilarnoj krvi i merenje krvnog pritiska,lepa reč i razgovor sa zdravstvenim radnicima najviše znače.Takođe,cilj ove akcije koju Dom zdravlja sprovodi već duži vremenski period ,je ne samo poboljšati kvalitet usluga korisnicima zdravstvene zaštite,već i omogućiti veću dostupnost zdravstvenih resursa,fizički,prostorno i besplatno.

 preventiva

Veličina slova: