Зграда Дома културе добија пуни сјај
23. јуна 2017.
Вече поезије
27. јуна 2017.
Прикажи све

Штедите воду како би је сви имали


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

  cesma1

Јавно комунално предузеће „Хамеум“ апелује на грађане да рационално користе пијаћу воду,како би  је сви имали за основне животне потребе.

Током лета појачана је потрошња воде због заливања башти,травњака и бетонских површина,  па се често дешава да   домаћинства у вишим градским зонама немају довољне количине воде за пиће.

 -Иако је на територији општине Прокупље снабдевање пијаћом водом  уредно,апелујемо на  грађане да рационално користе пијаћу воду. С обзиром на метеоролошке прогнозе и наступајуће високе температуре,неопходно је наменски користити воду,за основне животне и хигијенске потребе,апелују надлежни у ЈКП „Хамеум“ и упозоравају да се пијаћа вода не користи за пуњење базена,  заливање  и расхлађивање  дворишта .

cesma2

Сви водосистеми  са којих се пијаћом водом снабдева градски водовод  раде   пуним капацитетом,што значи да  пијаће воде има довољно  како за становнике  града,тако и за оне на сеоском подручју. 

 У Прокупљу су на располагању грађанима и  три јавне чесме     које су прави украс центра града,али и место за освежење,одмор и разговор.  

 

 

Величина слова: