Вече топличке поезије
31. августа 2016.
Марија Тимотијевић очарала Прокупчане
2. септембра 2016.
Прикажи све

Свечани пријем за ђаке прваке


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Prvaci%201

У свим прокупачким основним школама данас је уприличен свечани пријем за ђаке прваке. Њих је у име Општине Прокупље и Одељења за друштвене делатности поздравио Срђан Јордачијевић,пожелевши им сретан полазак у школу и истакао да је ове године број првака већи у односу на претходне године,као и број уписаних предшколаца.

Основна школа „Никодије Стојановић Татко“ је и ове године традиционално организовала свечани пријем за своје прваке

– Као и сваког првог септембра,наша школа и ове године спремно дочекује своје прваке. Трудили смо се да током летњег распуста уредимо школу,да обезбедимо  деци што пријатнији боравак у њој. Захваљујући доброј сарадњи са локалном самоуправом,очекујемо и реализацију новог пројекта који се односи на уређење фасаде и замену столарије,казала је директорка школе Љиљана Суботић. Она је такође истакла да је евидентан већи број ђака првака у односу на прошлу годину. У овој школској години уписано је 93 првака,као и 14 у издвојеним одељењима,док  укупан број свих ученика ове школе износи 960.

Традиционални пролазак првака кроз „врата знања“ био је и почетак новог поглавља у животу малишана,који је обележен свечано,уз подршку родитеља,просветних радника и старијих ученика. Уз свечани програм и поклоне које је првацима обезбедила школа у сарадњи са родитељима и донаторима,протекао је и први школски дан.  

Prvaci%202 Prvaci%203

Величина слова: