Završena sezona lova na krupnu divljač
10. februara 2016.
Neophodna zaštita voćnjaka
18. februara 2016.
Prikaži sve

Svečani prijem za najbolje studente


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

student%201

Povodom dodele novčanih nagrada za najbolje prokupačke studente,predsednik Opštine Prokuplje,Miroljub Paunović,sa saradnicama,čalanovima Opštinskog veća,Milicom Erić,Majom Ranđelović i Aleksandrom Nikolić,upriličio je svečani prijem ,kojem su pored studenata,prisustvovali i njihovi roditelji.

Na listi najboljih studenata sa prosečnom ocenom iznad 9 ,u školskoj 2014/2015 godini,našlo se 62 studenata koje je  Fonda za talente Opštine Prokuplje  nagradio sa po 20 hiljada dinara.

Čestitajući im na izuzetnom uspehu koji su postigli,predsednik Paunović je istakao da Opština Prokuplje  u poslednjih nekoliko godina ulaže velike napore da,pre svega mladim ljudima  obezbedi bolje uslove za život i školovanje.

      student%203                    student%205

-Čast mi je da vas pozdravim ispred Opštine Prokuplje i da vam,kao akademcima,poželim da nastavite putem rada,dobrih rezultata i uspeha. Ova nagrada je naš skroman doprinos vašem školovanju u nadi da će vam pomoći i motivisati vas da ostvarujete najbolje rezultate u oblastima za koje ste se opredelili. Takođe želimo da vam pokažemo koliko vere i nade Prokuplje polaže u svoju budućnost. Rezultati koje ostvarujete,nas koji smo odgovorni za napredak grada,motiviše da ovde,na našem području,radimo i stvorimo uslove da se nakon završetka fakulteta vratite i stečeno znanje primenite u razvoj rodnog kraja,poručio je predsednik Paunović prokupačkim studentima.

Iz budžeta Opštine Prokuplje izdvojeno je  preko 1,5 miliona dinara za  novčane nagrade najboljim učenicima i studentima u protekloj godini,od kojih je 290.000,00 dinara opredeljeno za osnovce i srednjoškolce koji su na republičkim takmičenjima postigli najbolje rezultate. Za najbolje studente  izdvojeno je 1.240.000,00 dinara,odnosno po 20.000 dinara,što je i najveći iznos od kada je Opština Prokuplje osnovala Fond za talente.

student%206

Veličina slova: