Задруге су у интересу пољопривредника
7. јуна 2017.
Откупна цена вишања још непозната
9. јуна 2017.
Прикажи све

Светозар Ковачевић председник СУБНОР-а


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Subnor%201

На Изборној Скупштини СУБНОР-а Прокупља за председника удружења,данас је  поново изабран Светозар Ковачевић. Нови заменик председника је Љубомир Јовановић а секретари су Мирослав Величковић и Слободан Станковић.

На седници су изабрани и делегати Скупштине и чланови Надзорног одбора. Прокупачку организацију на Републичкој скупштини СУБНОР-а представљаће Драган Малетић.

Разматрајући рад борачке организације у претходном периоду истакнуто је да су заједно са другим органима и организацијама,ваљано обележили најзначајније датуме из Народно-ослободилачког рата 1941-1945. године као и датуме из ратова 1990. до 1999. године.

Неговање патриотских и револуционарних традиција ослободилачких ратова Србије,сарадња са сродним организацијама,рад са младим нараштајима,ангажовање на адаптацији и репарацији спомен обележја,задаци су на којима ће прокупачки СУБНОР радити у наредном периоду.

Новоизабрани председник,који је и до сада био на челу ове организације,рекао је да су до сада имали добру сарадњу са локалном самоуправом,многим борачким удружењима,организацијама,школама и средствима јавног информисања. 

Величина слова: