Bespravna seča u porastu
12. jula 2016.
Počinju slavske svečanosti
14. jula 2016.
Prikaži sve

Teniserke iz celog sveta u Prokuplju


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

otvaranje%202

Teniski klub Topličanin i ove godine organizuje teniske turnire za žene Eurokomerc Open i Proal open sa nagradnim fondom od po 10.000 dolara. Na turnirima će se takmičiti  teniserke iz 26 zemalja sveta sa svih kontinenata a koliko su turniri kvalitetni pokazuje činjenica da su učešće na turniru uzele tri pobednice i dve finalistkinje  na dosadašnjim turnirima u Prokuplju. Teniski turnir Eurokomerc Open svečano je otvorila Maja Ranđelović većnica za omladinu,prosvetu i sport Opštine Prokuplje.

– U ime Opštine Prokuplje i u svoje lično ime želim da pozdravim organizatore međunarodnog teniskog turnira za žene Mišu Cvetkovića predsednika TK Topličanin i Žiku Manića direktora turnira. Zahvaljujući njima,Teniskom savezu Srbije i velikoj podršci lokalne samouprave ovaj turnir se po 11 put organizuje u Prokuplju tako da će naši sugrađani naredne dve nedelje uživati u ovom zaista prestižnom sportu. Posebno bih pozdravila takmičarke koje su u Prokuplje pristigle iz 26 zemalja sveta sa željom da na ovim terenima postignu što bolje rezultate,rekla je Maja Ranđelović otvarajući turnir.

Teniski klub Topličanin u svojoj tridesetogodišnjoj istoriji za sve turnire koje je organizovao dobijao je visoke ocene od merodavnih teniskih asocijacija. Organizacijom profesionalnih teniskih turnira za žene Prokuplje i Srbija zauzeli su važno mesto na teniskoj mapi sveta.

Veličina slova: