Корисници Дневног боравка „Сунце“ прославили славу
12. маја 2016.
Проглашени најбољи филмови
16. маја 2016.
Прикажи све

Тимски рад донео резултате


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

kultura%201

 Министарство културе и информисања подржало је пет пројеката прокупачких установа културе чија је вредност близу шест милиона динара.

Тако је Историјски архив „Топлица“,за адаптацију и опремање просторија за чување архивске грађе добио два милиона петсто двадесет две хиљаде дианара,Народни музеј Топлице за пројекат „Обележавање 100 година Топличког устанка“ милион и петсто тридесет пет хиљада динара,Дом културе „Радивоје Увалић Бата“ триста шездесет хиљада динара за пројекат „Федес“,а Народна библиотека „Раде Драинац“за побољшање информационо-технолошких ресурса милион динара и за „Лектирићи екс ју фест“ четристо педесет хиљада динара.

Тим поводом у Општини Прокупље одржана је конференција за новинаре којој су поред председника Општине Прокупље Мирољуба Пауновића и већнице за културу Милице Ерић,присуствовали и директори поменутих установа.

kultura

-Веома сам задовољан резултатима рада прокупачких установа културе у претходном периоду. Све манифестације које сте организовали у граду,поводом различитих важних датума,били су на завидном нивоу. И убудуће нека буде тако,јер да пројекти нису добри Министарство их сигурно не би подржало,рекао је председник Пауновић.

Као прва у тиму,већница за културу Милица Ерић је директорима прокупачких установа честитала на одобреним пројектима.

-Ово је успех свих нас и тако треба да наставите. Радите тимски,будите као једна породица и резултати никада неће изостати,истакла је Ерић.

Директори прокпачких установа културе су нагласили да је ово највећа сума новца коју су у последњих двадесет година добили. 

Величина слова: