Јесења изложба слика
20. октобра 2017.
Радницима понуђена алтернативна решења
24. октобра 2017.
Прикажи све

Топлички дерби у знаку судија

blace%20fudbal%2022

Топлички фудбалски дерби у Блацу у коме су се састали Јастребац и Топличанин завршен је нерешено 2:2 полувреме 1:0 за Јастебац. Оба гола за домаће постигао је Стефановић док су стрелци за Топличанин били Лука Пауновић и Чедомир Пауновић.

Играчи обеја екипа нису много пружили иако је постигнуто четири гола али морамо рећи да је за то умногоме заслужан и катастрофалан терен у Блацу на коме је практично било немогуће играти какав такав фудбал.

Ипак овај дерби имао је свог главог јунака судију Душана Марека из Лесковца који је на крају својом одлуком и досуђеним једанестерцем у осмом минуту надокнаде који је само он видео,проузроковао бројне протесте,инцидентне ситуације и на крају интервенцију полиције.

Епилог протеста је седам жутих и један црвени картон за прокупчане и три жута и црвени картон за блачане. Тренер Јовић и капитен “Топличанина” Пауновић завршили су у полицији. Наиме,група навијача блачког “Јастребца” напала је играче “Топличанина” . Летеле су флаше,а капитен и тренер у покушају да одбране играче на крају су морали у полицију,да дају изјаве. 

Величина слова: