Pobeda za vrh tabele
24. februara 2015.
Upisan najstariji peti razred
26. februara 2015.
Prikaži sve

U Domu zdravlja još jedna ambulanta


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Zdravstvene usluge za građane Prokuplja i Toplice biće bliže i dostupnije otvaranjem ambulanti u prokupačkom Domu zdravlja,koje su pre tri godine izmeštene prilikom odvajanja Doma zdravlja od Opšte bolnice.
 – Pored specijalističkih ambulanti ORL,očne i neurološke,uskoro će u Domu zdravlja početi da radi i ambulanta za kožne bolesti,tako da će pacijentima biti približene i ove specijalističke usluge,rekla je direktorka Opšte bolnice dr Snježana Arsić. Ona je takođe napomenula da će ambulanta za kožne bolesti i dalje raditi u okviru Opšte bolnice.

Saradnja između Bolnice i Doma zdravlja će prvenstveno poboljšati zdravstvene usluge i približiti ih građanima,s tim ciljem i postoje specijalističke ambulante i u Bolnici i u Domu zdravlja. Osim toga,ambulanta u kojoj zdravstvene usluge ostvaruju meštani  naselja Garić uskoro će biti preseljena u krug Bolnice,u prostorijama Kožnog odeljenja.

DomZdravlja2 

Veličina slova: