Predstava i filmovi u Domu kulture
9. januara 2018.
Kratak prekid struje zbog radova
11. januara 2018.
Prikaži sve

U novoj godini još jedna nova ulica


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

jevrejska%201

Opština Prokuplje i u novoj godini nastavlja infrastrukturne radove na izgradnji i uređenju kako puteva i ulica tako i objekata  na celoj opštinskoj teritoriji. Tako je već prvih dana januara meseca iskorišćeno lepo vreme za nastavak građevinskih  radova na asfaltiranju i  nasipanju gradskih i seoskih ulica  sve u cilju stvaranja što boljih uslova za život građana, saopštili su danas iz lokalne samouprave.

jevrejska2%20(1)

I kako su nadležni najaljivali na kraju 2017. godine, planirani  radovi na uređenju gradskih i seoskih ulica nastavljeni su odmah nakon praznika. Zahvaljujući tome žitelji Đurevačkog naselja, tačnije Jevrejske ulice,  u novoj godini dobili su asfaltiranu i može se reći potpuno novu ulicu.

jevrejska4

-Za ove radove iz opštinskog budžeta izdvojena su sredstva u iznosu od 2.100.000,00 dinara, a pomenutim sredstvima asafaltirano je  150 metara kolovoza u jednom od najnaseljenijih prokupačkih naselja, ističu u Opštini Prokuplje. 

jevrejska3(1)

 

 

Veličina slova: