Више новца за пољопривреду
5. јануара 2017.
Рашчишћени сви путни правци
8. јануара 2017.
Прикажи све

У Општини Прокупље саобраћај нормализован


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 ciscenje%20puteva%202%20(1)

На територији Општине Прокупље сабраћај се одвија нормално и проходни су готово  сви путеви на подручју града и села.Остали су непроходни,због високих снежних нансоса, само путни правци ка селу Товрљану и Горњој Бресници,на чијем ће се рашчишћавању радови наставити већ сутра ујутру.

 – На терену је од јутрос,на чишћену путева од снега,била ангажована сва расположива механизација и људство Они су радили до касних вечерњих сати. Велики проблем у рашчишћавању путева на сеоском подручју правили су нам снежни наноси,који су достизали висину и до два метра – каже помоћник председника Општине Прокупље Владица Младеновић објашњавајући да су машине које су радиле на путевима ка Товрљану и Горњој Бресници,остале завејане,а да ће се већ ујутру поново кренути на рашчишћавању ових путних праваца.

 Он наглашава да су бачене велике количине ризле и соли,  али и упозорава да су путеви и даље клизави без обзира на велике напоре који су уложени у њихово рашчишћавање.

 Младеновић истиче да је најтеже било у појастребачким крају у селима  Ново Село и Костајница.

 – Трудили смо се током целог дана да изађемо у сусрет свим захтевима и да наше екипе рашчисте све путне правце,како наши грађани пре свега могли да стиглу до лекара,али и  омогућили да  живот  на територији општине фукциониш нормално – подвлачи Младеновић.

 Телефон Јавног комуналног предузећа „Хаммеум“ 027/331 – 331 је и даље отворен 24 часа,  грађане који желе да пријаве проблеме изазване снежним падавинама.

 

Величина слова: