Прекид струје због радова
13. децембра 2017.
Повремени прекид струје због радова
15. децембра 2017.
Прикажи све

У сусрет традиционалном Новогодишњем вашару

На крају сваке календарске године, у прокупачким основним школама, већ половином месеца децембра, најмлађи школарци почињу са различитим креативним припремама, како би на што оригиналнији начин дочекали Нову годину.

nov_vasar

У креативној радионици у Основној школи „Ратко Павловић Ћићко“, ученици вредно припремају маштовите производе, које ће изложити на традиционалном Новогодишњем вашару. Они са својом менторком наставницом Јеленом Марковић, уживају у овим активностима, које подстичу њихову стваралачку енергију и уметничко умеће.

-Већ смо завршили другу фазу нашег пројекта „Новогодишња чаролија“. Уживали смо у мешању боја, посипању шљокица, сецкању и лепљењу папира. Трудимо се да нам ови производи буду лепши од претходних, које смо излагали на ранијим вашарима, истакли су у школи „Ћићко“.

nov_vasar%201(1)

Другом фазом овог пројекта обухваћени су ученици млађих разреда кроз различите задатке и активности. Први разред израђује новогодишње честитке, други рамове за слике, трећи прави украсе од различитог материјала, а четврти има задатак да направи божићне икебане.  

 

Величина слова: