Глумица Бојана Вучковић освојила публику
11. јуна 2014.
План за помоћ учесницима у агробизнису
13. јуна 2014.
Прикажи све

У току заменa водоводних цеви у центру Прокупља


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

vodovod

Уз помоћлокалне самоуправе која је обезбедила средства од Министарства за грађевину Републике Србије,у Прокупљу је ових дана настављена замерна старих азбестних цеви у најужем центру града.

Према речима техничког директора "Градског Водовода" у Прокупљу,Саше Пауновића,у току је замена водоводних цеви у улици Краљевића Марка од раскрснице са Кнез Михајловом улицом до раскрснице са улицом Бате Стефановића у дужини од пола километара.

Вредност ових радова,који ће према плану бити завршени до краја јуна месеца,је девет милиона динара и они предсстављају само део већзапочетих радова на замени комплетне старе водоводне мреже у дужини од око 11 километара у најужем центру града.

До сада је средствима ресорног Министарства замењено нешто више од 5 километара водовода,а остало је да се замени јоштолико .

– Ово је веома значајно како за наше предузеће тако и за потрошаче,јер ће се олакшати водоснабдевање и избећи кварови на старој водоводној мрежи који су се до сада често дешавали због дотрајалости цевовода,а такође ће се побољшати и квалитет и доток воде до потрошача ,казао је Пауновић.

Ова инвестиција је веома значајна за добро функционисање водоснабдевања и обезбеђење квалитетне пијаће воде Прокупчанима јер су азбестне водоводне цеви давно већизбацене из употребе и замењене у готово свим градовима у Србији .

 

 

Величина слова: