Prekidi u snabdevanju električnom energijom
3. oktobra 2017.
Počela vakcinacija protiv gripa
5. oktobra 2017.
Prikaži sve

U znaku veselih nota


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

ok%201

 Ovogodišnja manifestacija Dečija nedelja,koju organizuje prokupački Dom kulture,biće zapamćena po dobroj atmosferi,koja se posebno osetila na veselom mjuziklu „Okreni obrni“ u kome su uživali predškolci,ali i učenici svih osnovnih škola. Autor teksta i muzike bio je Dragan Babić,aranžmane za pesme je pisao Ivica Trailović,a decu na sceni uveseljavali su glumci Srđan Baktijarević i Dejan Jovičić. U ovom projektu ova ustanova kulture okupila je najtalentovanije mlade glumce,hor „Sanjalice“ i mlade folkloraše. 

ok2

-Cilj nam je bio da razveselimo decu u publici,ali i da gledajući ovu predstavu ponešto nauče. U tome su nam pomagala i talentovana deca koja sa nama nastupaju,rekao je Dragan Babić i dodao da je ovo prvi mjuzikl koji je napravljen u našem gradu.

Deca iz svih škola su podjednako uživala,te iz tog razloga ekipa koja je radila na ovoj muzičkoj predstavi,poručuje da će nastaviti da radi u ovom pravcu.

ok3

-Naši glumci su pokazali da se dobro snalaze i u ovom žanru,tako da ćemo naše najmlađe sugrađane rado i ubuduće razveseljavati i na ovaj način,naglasila je direktorka Doma kulture Tijana Petrović.

ok4

U programu za Dečiju nedelju koji je pripremio Dom kulture,Prokupčane očekuje i koncert najmlađih članova KUD „Abrašević“ večeras u 19 časova,kao i druženje sa dečijim pesnicima u četvrtak 5. oktobra u 12 časova u bioskopu „Toplica“.

 

 

Veličina slova: