Одржан Сабор хармоникаша
20. јула 2015.
Концертом Цакане завршене славске свечаности
22. јула 2015.
Прикажи све

Улица даривања одушевила грађане Прокупља


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Ulica%20darivanja%201 Ulica%20darivanja%202

У склопу обележавања градске славе Свети Прокупије одржана је и туристичко-привредна и културна манифестација под називом „Улица даривања“. Лепо украшени фијакер,дефиле чланова многобројних културно-уметничких друштава у народној ношњи и малишана из Предшколске установе „Невен“ изазвао је велику пажњу многобројних посетилаца ове јединствене манифестације. Одушевљеним грађанима деца су делила лицидерска срца и бомбоне из кућне радиности.

Ulica%20darivanja%207 Ulica%20darivanja%208

У „Улици даривања“ одржан је и Сајам произвођача хране и других производа. Своје производе изложиле су многобројне прокупачке фирме,као што су СЗТР „ЧУТУРА“,„Неца“,пчеларска удружења „Пчелица и „Јастребац“,месаре „Бифтек“ и „Даком“,„Топлички виногради“ из Гојиновца,посластичарнице „Ђевори“ и „Топлица“,пицерија „Венеција“,домаћа радиност „Јока“ и други. Грађани Прокупља су дегустирали многе производе који су били изложени на лепо уређеним штандовима.

Ulica%20darivanja%203 Ulica%20darivanja%204

Манифестација „Улица даривања“ и Сајам произвођача хране по први пут се организује у склопу обележавања градске славе Свети Прокопије и одушевила је многобројне посетиоце и грађане.

По речима посетилаца лепо је што је велики број деце у народној ношњи учествовао у обележавању градске славе и да би било добро када би се чешће организовале овакве манифестације 

Ulica%20darivanja%205 Ulica%20darivanja%206

Величина слова: