Предавање о дијабетесу у компанији “Леони”
14. новембра 2017.
Велика улагања у путну мрежу
16. новембра 2017.
Прикажи све

Уређена и Ужичка улица


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

uzicka1

У оквиру радова на уређењу улица у Ђуревачком насељу, завршено је насипање и ваљање Ужичке улице, у чијем продужетку је улица Милке Протић која је такође завршена ових дана.

Љубиша Миладиновић, пензионер,  један је од првих житеља  који се пре 35 година овде населио.

-У то време сопственим средствима смо насипали улицу, само да не газимо блато.   Било је то веома давно, а сада нам је улица поново уређена. Задовољни смо јер сада кроз цело насеље може нормално да се пролази. Саниране су рупе и насипане готово све улице у овом крају, каже Миладиновић.

uzicka2

И његов комшија, Слободан Радичевић, има само речи хвале за Општину Прокупље.

-Како не би били задовољни. Нереално је да у време тешке финансијске ситуације у којој се налази наша Општина захтевамо нешто више. Ради се свакодневно, доћи ће време и за асфалт. Наше насеље је лепо уређено, имамо градски превоз скоро до сваке куће, улично осветљење у целом насељу. Могу да кажем да  ЈКП „Хамеум“ не дозвољава да ниједна сијалица не ради, одмах су ту екипе да поправе сваки недостатак, истиче Радичевић. 

 

uzicka3

Величина слова: