„Сањалице“ на пријему код председника
8. новембра 2017.
Стална едукација пољопривредника
10. новембра 2017.
Прикажи све

Уређена још једна улица у Прокупљу


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 ulica%20kod%20dz1

Средствима Општине Прокупље ових дана  завршени су  радови на уређењу,односно насипању  улице  Косте Стаменковића  у Прокуљу,чиме је настављен континуитет у реконструкцији градских улица и комуналне инфраструктуре .

Како је недавно овде завршена изградња комплетне канализационе  мреже у  дужини од 200 метара,уследило је насипање туцаника и ваљање целом дужином улице.

ulica%20kod%20dz2 ulica%20kod%20dz%203

Мештани овог дела града не крију задовољство  што им је улица комплетно уређена и што ће сада имати много боље услове за живот у овом делу Прокупља.

-До сада је било готово немогуће кретање,како за пешаке тако и за путничка возила посебно када је падала киша ,јер од блата овом улицом није могло да се пролази.  Задовољни смо  оним што је урађено,само је још потребно изградити ивичњаке ,а  надамо се да ћемо  у наредној години добити и асфалт,рекао је  Братислав Аранђеловић,житељ улице Косте Стаменковића.

Ова улица само је једна у низу  за које су ове године издвојена средства из буџета Општине Прокупље. За  реконструкцију улица у граду  издвојена су значајна средства,а сви планирани радови биће завршени до краја године.   

Величина слова: