Srbi na filmu u Velikom ratu
6. februara 2017.
Predavanje za pčelare
8. februara 2017.
Prikaži sve

Uređenje dečjih igrališta


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 IGRALISTE%20G

Postavljanjem sprava za opremu dečijih igrališta,ljuljaški,klackalica,tobogana,za čiju nabavku je sredstva izdvojila nemačka Kompanija LEONI danas je i zvanično počela akcija uređenja dečjih igrališta na teritoriji opštine Prokuplje.

Prema rečima člana Opštinskog veća Opštine Prokuplje,Milana Aranđelovića,radovi su istovremeno započeti na dve lokacije u gradu,u naselju Garić kod Železničke stanice i u crkvenom parku.

IGRALISTE22

– Zahvaljujući Kompaniji LEONI koja je Opštini Prokuplje donirala 24.500 evra,biće kompletno uređena dva dečja igrališta,ali ćemo se truditi da i deca na seoskom području naše opštine imaju ovako uređena mesta za igru. Radovi će se odvijati u dve faze. U toku je prva faza koja podrazumeva pripremne radove i postavljanje opreme,dok će se u drugoj fazi raditi nasipanje terena,ozelenjavanje i ograđivanje,kazao je  Aranđelović i dodao da će igrališta biti zvanično otvorena tek onda kada budu završeni kompletni radovi,prvenstveno zbog bezbednosti dece.

IGRALISTE2

Prema njegovim rečima,  vremenske prilike možda i nisu najpovoljnije za planirane radove,ali zbog zadatih rokova bilo je neophodno da radovi budu započeti,tako da se u martu mesecu očekuje i zvanično otvaranje ovih igrališta. Najmlađi građani Prokuplja će po prvi put  imati ovako uređena mesta za igru,s obzirom da se radi o izuzetno kvalitetnim dečjim rekvizitima  kakvih do sada nije bilo u prokupačkim parkovima.  

Veličina slova: