Opština Prokuplje je primer dobre prakse
28. septembra 2017.
Sportski vikend
2. oktobra 2017.
Prikaži sve

Uručena donacija školi


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

mp%20skole1

Za doprinos u realizaciji projekta  „Škola u zajednici-zajednica u školi“ zamenik predsednika Opštine Prokuplje Miroljub Paunović uručio je sertifikate sa donacijama OŠ „Milić Rakić-Mirko“ i „Nikodije Stojanović-Tatko“.

Prokupačke škole dobile su novu opremu za fizičko vaspitanje i druga nastavna sredstva u ukupnoj vrednosti od 170 hiljada dinara.

–  Kao lokalna samouprava nastojimo da omogučimo deci da imaju dobre uslove za učenje i rad. Ulaganje u obrazovanje je ulaganje za budućnost i razvoj celokupne lokalne samouprave,izjavio je Paunović i dodao da je opština u poslednjih nekoliko izdvojila dosta sredstava za rekonstrukciju i adaptaciju školskih objekata.

mp%20skole2

Direktorica OŠ „Milić Rakić Mirko“ Ivana Radonjić napominje da je ovo izuzetno vredna donacija koja će doprineti unapređenju rada.

– Bez  ulaganja u nastavna sredstva,učila i opremu nema nema poboljšanja i unapređenja rada u učionicama. Zbog toga smatram da su ovom donaciom najviše dobili učenici,istakla je ona i dodalada su oni dobili i bele table,laptop i drugu opremu.

Sredstva za ovu donaciju obezbedili su  „World Vision“ iz Austrije,Agroinvest fondacija Srbija,Zapadno balkanski institut,Visoka škola strukovnih studija za vaspitače „Mihailo Palov“ iz Vršca i „Pralipe“ iz Pirota. 

Veličina slova: