Нова апотека у Прокупљу
23. септембра 2014.
Прокупчани други у Будви
25. септембра 2014.
Прикажи све

Успешни на спортским играма


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

               sokobanja%201                        sokobanja                                                                          

На спортским сусретима синдиката управа,који је одржан у Соко Бањи,а на којима је учествовало 36 екипа са скоро 1000 такмичара,Општинска управа Прокупље у генералном пласману освојила је 7. место,што је најбољи резултат од свих општинских управа,с обзиром да су првих шест места заузеле екипе из највећих градова у Србији и из републичких управа. Екипно прво место заузеле су жене у стрељаштву и мушкарци у одбојци. Друго место припало је женској екипи у стоном тенису,док су бронзани били мушкарци у стрељаштву и жене у тенису. Појединачно такмичарима из Прокупља припала је златна медаља у стрељаштву.

– Ове године спортске игре су одржане у септембру,ван свог термина због поплава у Србији. Изузетно смо задовољни резултатима,јер је екипа бројала само 20 чланова. Захваљујем се руководству Општине,које нам је помогло око одласка,посебно већнику Дејану Лазићу и председнику Општине Мирољубу Пауновићу,рекао је Миодраг Губијан,председник Синдиката Општинске управе.

Величина слова: