Величанствен дочек на Тргу топличких јунака
14. јануара 2016.
Формиран Савет скупштина општина југa Србије
18. јануара 2016.
Прикажи све

Већа пажња особама са инвалидитетом


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Nacelnik%20Okruga

Начелник Топличког округа др Небојша Вукадиновић приредио је пријем за представнике Друштва за церебралну и дечију парализу Прокупља. Председник Друштва Милутин Стојановић упознао је начелника Топличког управног округа са активностима ове организације.

– Друштво за церебралну и дечију парализу,које има 75 чланова,формирано је средином прошле године. У свом досадашњем раду остварени су одређени резултати. Да би се у наредном периоду реализовали планирани пројекти  неопходна нам је помоћ многих субјеката,рекао је Стојановић и истакао да су током прошле године имали добру сарадњу и помоћ од стране руководства локалне самоуправе,појединих установа и приватних предузећа.

Начелник Округа др Вукадиновић похвалио је досадашњи рад Друштва и нагласио да је изузето значајно што ова организација окупља децу и људе са инвалидитетом.

– Изузетно је важно да особе са инвалидитетом имају своја друштва и организације где могу да покажи све своје креативне и радне способности. Као начелник Топличког управног округа и као лекар настојаћу да анимирам поједине субјекте,установе и организације да,у складу са својим могућностима,помогну рад прокупачког Друштва за церебралну и дечију парализу,изјавио је др Вукадиновић.  

Величина слова: