Песници из Алексинца гости Културног лета
26. јуна 2017.
Културно лето се захуктава
28. јуна 2017.
Прикажи све

Вече поезије


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

kult%201

Љубитељи поезије уживали су синоћ у порти цркве Светог Прокопија у стиховима младих и талентованих прокупачких и алексиначких песника.

Чланови Књижевне омладине Прокупље угостили су своје колеге песнике из Књижевне омладине Алексинац. Ово поетско дружење је трајало око сат времена,а прокупачки ствараоци и њихови гости су казујући своје стихове,ово врело јунско вече учинили пријатнијим и другачијим.

-И јесте све другачије и боље откад радимо и стварамо у новим условима,који су веома добри у нашем Дому културе,те су и резултати рада наших чланова и уопште свих нас бољи. Вредно радимо и своје стваралаштво на оваквим сусретима врло радо поделимо са нашом публиком,истакла је председница Књижевне омладине Прокупље Ивана Ђурковић.

Овом делу програма,који је одржан у оквиру Културног лета,присуствовала је и већница за културу Општине Прокупље Милица Ерић и на тај начин пружила подршку младим књижевним ствараоцима.  

kult%202

Величина слова: