Ужи избор за Драинчеву награду
24. јула 2017.
Вечерас Орвел за Прокупчане
26. јула 2017.
Прикажи све

Вечерас „Кабаре“ у биоскопу Топлица

his%201

Међународни позоришни фестивал „Бескрај 10 квадрата“ који се већ трећу годину за редом одржава у Прокупљу,отворен  је представом „Бог“  коју је извео драмски студио Гимназије Прокупље.

Љубитељи позоришне уметности имали су прилику да  виде ову представу  са којом  је  Драмски студио Гимназије освојио треће место у екипном пласману  на сусретима Гимназија Србије  у Крагујевцу и прво место по оцени публике.  

Друге вечери фестивала публици су се представили глумци из Алексинца предсавом „Вечера будала“. Алексиначко позориште „Театар 91“ делује од 2003. године и бројним представама за децу и одрасле конкурисало је на многим фестивалима на којима је и освајало вредне награде.

his%202

Прокупачко Варошко позориште „Хистрион“  вечерас  ће  у сали Биоскопа Топлица  са почетком у 21 сат наступити представом „Кабаре“ познатог драмског писца Душана Ковачевића .

Позориште на отвореном,у оквиру којег  ће сваке вечери у исто време  до 2. августа  бити приказано  укупно  11 представа од којих ће 9 конкурисати за награду,окупљаће публику на  спортским  теренима,у двориштима прокупачких школа,баштама ресторана и Архео парку у Плочнику.

Организатор ове манифестације је Варошко позориште „Хистрион“,а финансијску подршку пружио је Европски ПРОГРЕС,ЕУ и Влада Швајцарске.

his%203

       

 
Величина слова: