Prijave za banje do 28.aprila
19. aprila 2016.
Evropska podrška preduzetnicama
21. aprila 2016.
Prikaži sve

Večeras veče narodnog stvaralaštva


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 narodna%20pesma

Ovogodišnja „Dečija pesma“ Festivala dečijeg stvaralaštva,manifestacije koja se  dešava osmi put,juče je sa talentovanim i raspevanim članovima Dečijeg hora prokupačkog Doma kulture,gostovala i u Blacu i Kuršumliji.

Veliku posećenost i pažnju izazvala je i predstava za decu „Uspavana Štrecilija“,koju je prokupačka publika mogla da vidi u bioskopu „Toplica“,takođe u okviru Fedes-a.

Deo programa za koji se uvek traži karta više jeste i „Veče narodnog stvaralaštva“ koje je zakazano za večeras u 19 časova u sali bioskopa „Toplica“. Izvođači koji učestvuju u njoj,svojim nastupom,kroz pesmu i igru,uvek pokažu i prikažu svu lepotu i raskoš srpske narodne muzike. Njih već tradicionalno prate članovi orkestra koji je aktivan u okviru KUD „Abrašević“.

Finalno veče „Dečije pesme“ biće održano sutra u 19 časova,a završno veče Festivala dečijeg stvaralaštva zakazano je za petak u 19 u bioskopu,kada će biti uručene nagrade,svima koji su se takmičili na ovoj manifestaciji

Veličina slova: