Uređena i Užička ulica
15. novembra 2017.
Mramorska ulica dobila novi izgled
17. novembra 2017.
Prikaži sve

Velika ulaganja u putnu mrežu


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

milka%20protic%204

Za popravku nekategorisanih puteva u gradskom i prigradskom području tokom novembra planirano je  oko 10 miliona dinara budžetskih sredstava, izjavio je član Opštinskog veća Opštine Prokuplje Milan Aranđelović. On je istakao da će se i narednog meseca za nastavak radova izdvojiti još sedam miliona dinara.

Proteklih dana popravka puteva izvršena je u Ulici Gute Dobričanina, Milke Protića, Branka Ćopića, Anđelije Lazarevića, Koste Stamenkovića i Užičkoj.

dobricanina%201

Prema rečima Aranđelovića ove godine iz opštinskog budžeta za popravku i rekonstrukciju putne infrastrukture ukupno će se izdvojiti 30 miliona dinara.

-Tokom ove godine za asfaltiranje puteva i krpljenje udarnih rupa već je utrošeno 35 do 40 miliona dinara, kazao je Aranđelović i dodao da će za nastavak radova na asfaltiranju ulica do kraja kalendarske godine biti izdvojeno još 20 do 25 miliona dinara.

andjelija222

– Bez obzira na velika dugovanja iz prethodnog perioda za putnu infrastrukturu u 2017. godini biće ukupno izdvojeno od 85 do 95 miliona dinara, precizirao je Aranđelović i naglasio da očekuje da se tako dobra dinamika radova na putnoj mreži nastavi i u narednoj godini.

Opština Prokuplje izdvojila je i dodatnih 1,7 miliona dinara za radove na popravci oštećenog mosta i prilaznim putevima u Gornjoj Bejašnici.

– Mnogobrojnim zahtevima građana za popravku i sanaciju puteva nismo bili u mogućnosti da izađeno u susret ali  je dobro da se iz godine u godinu stanje u ovoj oblasti popravlja, samo treba vremena i sredstava da se udovolji svim zahtevima, izjavio je Aranđelović. 

most%20bejasnica%201

 

 

Veličina slova: