Proširenje ulične rasvete
23. avgusta 2017.
Dobar kvalitet grožđa
25. avgusta 2017.
Prikaži sve

Veliko interesovanje za obuku


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 bic

Biznis inkubator centar Prokuplje u saradnji sa Razvojnom agencijom Srbije realizuje projekat „Razvoj preduzetništva“,kroz čije će aktivnosti biti sprovedena obuka „Preduzetništvo i internet mogućnosti“.

Obuka za mlade koji nameravaju da se bave preduzetništvom biće sprovedena od 5. septembra do 19. oktobra u prostorijama BIC u Prokuplju.

Prema rečima menadžera ovog projekta Milivoja Arsovića,za pohađanje obuke prijavilo se 80 kandidata sa teritorije Topličkog okruga.

– Nakon završene obuke 26 polaznika dobiće sertifikate,dok će četiri najbolja   kandidata dobiti mogućnost da potpuno besplatno registruju firmu i dobiju na korišćenje kancelariju u BIC-u na godinu dana,rekao je Arsović.

Vrednost ovog projekta,čiji je cilj razvoj preduzetništva u Toplici,iznosi 2.324.000,00 dinara,od čega Biznis inkubator centar i Razvojna agencija Srbije učestvuje sa po 50 odsto sredstava.

U okviru programa obuke potencijalni preduzetnici naučiće kako se osnivaju preduzetničke radnje,koje su razlike između preduzetničke radnje i DOO,pisanje biznis plana,o mogućnostima finansiranja,osnovama marketinga,kako da plasiraju svoje proizvode,izrade Web sajt i dr.

 

 

Veličina slova: