Пријем за најбоље ученике
29. јуна 2016.
Почела жетва јечма
1. јула 2016.
Прикажи све

Видовдански сусрет пензионера


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

penzioneri%2011

Општинска организација пензионера Прокупље била је домаћин Видовданских сусрета пензионера Топличког округа. На овим традиционалним,13. по реду сусретима било је присутно скоро 240 пензионера из Прокупља,Блаца,Куршумлије,Житорађе,Крушевца и Ниша. Видовданским сусретима присуствовао је и заменик председника Општине Прокупље Мирољуб Пауновић и чланови Општинског већа Милица Ерић и Радослав Михајловић.

Председник Окружног одбора пензионера Топличког округа Милован Вучићевић овом приликом је истакао да су топлички пензионери добро организовани и да у потпуности реализују своје планске задатке.

– Организације пензионера у Топлици једне су од најорганизованијих и најактивнијих у Србији. У циљу побољшања материјално социјалног положаја најугроженијим и болесним пензионерима дају се разне врсте помоћи. Сарадња са сродним организацијама са југа Србије,организовање спортских сусрета,излета и обележавање значајних датума из наше историје спроводе се током целе године,нагласио је он и додао да су у протеклом периоду имали добру сарадњу са свим локалним самоуправама Топличког округа.

  
 
 
 
Величина слова: