Поклон за најмлађе
4. јануара 2017.
Новогодишњи пријем за новинаре у Начелству
6. јануара 2017.
Прикажи све

Више новца за пољопривреду


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

poljo%2017

Буџетска средства намењена пољопривреди у 2017. години биће већа за 40 одсто у односу на прошлу годину и износиће седам милиона динара,изјавио је заменик председника Општине Прокупље Мирољуб Пауновић. 

У циљу подршке руралном развоју и развоју пољопривредне производње  из општинског буџета током 2016.године издвојено је пет милиона динара,казао је Пауновић и додао да се средства намењена пољопривреди из године у годину повећавају.

-За атарске путеве и субвенције за воћарску и органску производњу,побољшање расног састава крупне стоке и пчеларство током прошле године издвојено је пет милиона динара,рекао је Пауновић и подвукао да је субвенција за унапређење и развој пољопривредне производње добила 20 регистрованих пољопривредника из прокупачке општине.

Према његовим речима Одељење за пољопривреду Општинске управе током 2016. године  велику пажњу посветило је анимирању прокупачких пољопривредника за коришћење буџетских средстава Министарства пољопривреде и заштите животне средине.

poljo%2018

     

Величина слова: