Prekidi u snabdevanju električnom energijom
3. oktobra 2017.
Počela vakcinacija protiv gripa
5. oktobra 2017.
Prikaži sve

Vodovodna linija u Drinskoj ulici


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Javno komunalno preduzeće „Hameum“ završava radove na vodovodnoj mreži u Drinskoj ulici,tako da će do kraja nedelje svi meštani ove ulice imati uredno vodosnabdevanje i zdravu pijaću vodu iz gradskog vodovoda.

-Na taj način trajno će biti rešen dugogodišnji problem sa kojim su se suočavali žitelji ovog dela ulice. Naime,ova ulica se snabdeva pijaćom vodom iz vodovodne linije na raskrsnici ulica Bate Stefanovića i Kosovke devojke,a one iz rezervoara „Trafo“ koji je najviši rezervoar u gradu. Problem je sam položaj ove ulice koja je na većoj nadmorskoj visini u odnosu na pomenuti rezervoar,navode nadležni u JKP „Hameum“.

U okviru ovih radova postavljene su cevi u dužini od 260 metara i izvršeno povezivanje na magistralni cevovod. Javno komunalno preduzeće „Hameum“ je radove finansiralo iz sopstvenih sredstava i uz pomoć raspoložive mehanizacije. Takođe je važno napomenuti  dobru saradnju preduzeća sa meštanima ove ulice koji su se uključili u radove  i sopstvenim naporima doprineli ostvarivanju obostranog interesa. 

vodovod

 

 

Veličina slova: