Дани меда- Прокупље 2016
28. октобра 2016.
Јесења сетва у пуном јеку
1. новембра 2016.
Прикажи све

Вредни еколози школе Татко


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

unnamed(1)

 Еколошка секција Основне школе „Никодије Стојановић Татко“ и ову,као и сваку претходну годину започела је акцијом сакупљања старог папира. Средстава која су овом акцијом сакупили наменили су куповини микроскопа за кабинет биологије,али награђивању најуспешнијег одељења и најактивнијих ученика.

unnamed%20(1)

Намера нам је да кроз ову,али и остале акције развијемо еколошку свест код наших ђака. Желимо да их подстакнемо да развију позитиван однос према заштити природе и њеном очувању. Такав став одавде треба да понесу и развијају га и током даљег школовања,али и колико год то могу пренесу на млађе генерације,истакле су професорке биологије,које руководе Еколошком секцијом у овој школи Станојка Кнежевић и Зорица Стојановић.

Оне наглашавају да је одзив ђака био одличан,јер су били мотивисани тиме да ће им набавком новог микроскопа,часови биологије бити интересантнији и занимљивији.

У току ове школске године Еколошка секција ове школе ће кроз различите акције промовисати важност заштите природе. Неке од њих биће активности поводом обележавања Дана планете земље,Дана заштите озонског омотача,али и многе друге.

Величина слова: