Pregled sportskog vikenda
1. decembra 2014.
Sportsko igralište u Donjoj Trnavi
3. decembra 2014.
Prikaži sve

Za predsednika ponovo izabran Sandre Petkoski


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

penzioneri%20za%20sajt001                    petkovski

Na Izbornoj skupštini Udruženja rezervnih vojnih starešina Prokuplja razmatran je i usvojen Izveštaj o radu organizacije u protekle četiri godine,kao i Plan rada za naredni period.

Govoreći o radu za period od 2010. do 2014. godine,predsednik Udruženja rezervnih vojnih starešina Prokuplja Sandre Petkoski rekao je da su oni u potpunosti uradili sve planske zadatke.

– Negovanje tradicija i obeležavanje značajnih datuma iz istorije oslobodilačkih ratova srpske vojske,obilazak istorijskih mesta,saradnja sa Vojskom Srbije,edukacija članstva,saradnja sa srodnim organizacijama i udruženjima iz mnogih gradova Srbije,omasovljenje udruženja,samo su neki od zadataka koji su realizovani u proteklom periodu,izjavio je Petkoski i dodao da udruženje sada ima blizu 350 registrovanih članova. Prema njegovim rečima,tokom ove godine u organizaciju se učlanio veliki broj mladih i žena.

Delegati Skupštine usvojili su i Plan rada za period od 2014. do 2018. godine i izabrali članove za Upravni i Nadzorni odbor. Za predsednika Udruženja rezervnih vojnih starešina ponovo je izabran Sandre Petkoski.

Veličina slova: