Raspisan Đurđevdanski književni konkurs
2. marta 2017.
Pomoć za penzionere sa najnižim primanjima
6. marta 2017.
Prikaži sve

Za sanaciju puteva 17 miliona dinara


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 dtrnava1

Na teritoriji Opštine Prokuplje u toku su radovi na sanaciji gradskih ulica, makadamskih i nekategorisanih seoskih puteva.Opština Prokuplje je iz budžeta za ovu namenu izdvojila oko 17 miliona dinara.

 Radove u  Donjoj Trnavi ,zajedno sa predstavnicima ove seoske mesne zajednice,danas je obišla i delegacija  Opštine Prokuplje,koju su činili članovi Veća Milan Aranđelović,Vladimir Pešić i pomoćnik predsednika Opštine Vladica Mladenović.

dtrnava2 dtrnava3

 Član veća Milan Aranđelović istako je da je iz budžeta Opštine Prokuplje za sanaciju puteva u Donjoj Trnavi obezbeđeno 600.000 dinara.

– Čim su vremenske prilike dozvolile započeli su radovi na sanciji puteva,u cilju najpre povećanja bezbednosti saobraćaja,ali i kako bi  našim poljoprivrednicima omogućili da brže i lakše stignu do svojih voćnjaka,povrtnjaka i oranica na kojima su već uveliko počeli radovi – objasnio je Aranđelović.

 On je još podsetio su su radovi na  sanaciji puteva urađeni u selu Bacu i Bajčincu,a da sledi početak radova u Mađaru,Mršelju Merovcu ,Velikoj Plani i drugim selima naše opštine.

 Radove na saniranju ulica pozdravili su i meštani Donje Trnave,koji su kazali da dobri putevi predstavljaju osnov  za  kvalitetno funkcionisanje života jednog naselja i svih njegovih stanovnika od najmlađih koji idu u školu ,do najstarijih kojima dobri putevi najčešće trebaju da stignu do lekara. 

bager

Veličina slova: