Министар културе у Прокупљу
7. марта 2017.
Брига за све ђаке
9. марта 2017.
Прикажи све

Захтеви се подносе до 15.марта


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање Србије расписао је Оглас за пријем захтева корисника пензија на бесплатну рехабилитацију у здравствено- стационираним установама и бањама. Право на десетодневну рехабилитацију имају корисници старосних,инвалидских и породичних пензија чије пензије не прелазе износ од 23.799 динара.

– Пензионери који желе да конкуришу за боравак у Нишкој,Луковској,Пролом,Врњачкој или некој другој бањи у Србији уз пријаву,требају да доставе последњи чек од пензије и медицинску документацију. Прикупљена документација доставља се у просторијама Удружења пензионера,изјавио је председник ове организације Милован Вучићевић и истакао да чланство у удружењу није услов за одлазак у бањама.

Према његовим речима посебна комисија Републичког завода за пензијско-инвалидско осигурање-филијала у Прокупљу направиће ранг-листу корисника пензија који испуњавају услове за бесплатан боравак у бањама.

Ближе информације о подношењу захтева пензионери могу добити у просторијама Удружења пензионера у Улици 21.српске дивизије број 21.   

 banje

Величина слова: