Одобрена средства за самозапошљавање
22. јуна 2016.
Корак у боји са најмлађима
24. јуна 2016.
Прикажи све

Заједнички концерт ученика и наставника


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Muzicka%201

После успешног представљања наставника и награђиваних ученика Основне музичке школе „Корнелије Станковић“ пред прокупачком публиком,уследио је и њихов заједнички наступ на завршном концерту.

Овај концерт је наша традиција. На њему заједничким снагама наступају ученици и наставници школе,којима се ја веома поносим,рекао је директор Основне мизичке школе Влада Дробњак и додао да се нада да ће и следећа школска година за њих бити једнако успешна као и ова.

Концерт је био веома садржајан,а наступили су ученици и наставници са свих пет одсека,клавир,хармоника,гитара,виолина и соло певање.

Ученици ове школе су са различитих такмичења у свој град донели 25 награда,те је ово била прилика да се још једном посебно награде дипломама. Захвалницама су награђени наставници,који су свакодневним,несебичним радом са децом показали одличне резултате на окружним,регионалним и републичким такмичењима и на најбољи начин промовисали школу и допринели њеном угледу.  

Muzicka%202

Величина слова: