Prokuplje se bori protiv nasilja nad ženama
24. novembra 2017.
Sportski vikend
27. novembra 2017.
Prikaži sve

Završena rekonstrukcija puta i mosta


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

mmost

U vrlo kratkom roku, završena je rekonstrukcija puta i mosta u selu Gornja Bejašnica u koju je Opština Prokuplje uložila 1.900. 000 dinara. Stavljanjem u funkciju ovog mosta i rekonstrukcijom puta, žitelji desetak sela ovog kraja moći će nesmeteno da funkcionišu i obavljaju svoje redovne poslove.

mmost%201

U okviru radova sanirano je i korita Bejašničke reke, što je zahtevalo iskop nataloženog zemljišta, sečenje i uklanjanje krupnog rastinja i nasipanje kamena u erodiranom koritu u pojasu mosta. Zahvaljujući ovim radovima mirnije će se čekati vremenski period sa većom količinom padavina, jer će se na ovaj način sprečiti izlivanje seoske reke. Izgrađeno je novo krilo mosta, a uklonjena je oštećena betonska konstrukcija.

mmost%203

 -Lokalna samouprava  se trudi da ravnomerno rešava probleme u svakom delu naše opštine i da žiteljima obezbedi bolje uslove za život i rad. Svesni smo da imamo veliki brj infrastrukturnih problema, ali smo sigurni da smo u prethodnom periodu koordiniranom saradnjom republičkih i lokalnih nadležnih službi učinili da opština Prokuplje bude bolje mesto za život, ističu u prokupačkoj Opštini.  

mmost%204

Veličina slova: