Uručena priznanja sa imenom Svetog Prokopija
21. jula 2017.
Sanacija kvara u Rasinskoj ulici
24. jula 2017.
Prikaži sve

Završene ovogodišnje slavske svečanosti


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

garavi

Prokupčani su i za ovaj 21.jul,kada svi zajedno obeležavaju slavu svog grada,imali bogat večernji program.

Na početku predsednik Opštine Prokuplje Aleksandar Simonović dodelio je priznanja najboljima u sportskim takmičenjima koja su održana u sklopu Slavskih svečanosti. Nagrade su otišle u ruke najmađim šahistima,košarkašima,najboljima u malom fudbalu kao i u odbojci i plivanju,najsnažnijima u nadvlačenju konopca i najboljim kuvarima riblje čorbe.

ga%20sl%206

U nastavku programa u centru grada nastupila su  Kulturno-umetnička društva iz Vladičinig Hana,Soko Banje,Kraljeva,Gudurice kod Vršca i grada domaćina.

      ga%20sl%202                ga%20sl%203

Publika je uživala u igrama folklornih ansambala iz Šumadije,zapadne Srbije,Gornje Kosanice,okoline Beograda i vlaškim i makedonskim igrama. Po završetku ovog dela programa nastupila je i plesna grupa „Star“ iz Niša,a onda je publiku u dvočasovnom koncertu zabavljao muzički sastav „Garavi sokak“.
 
     ga%20sl%204                  ga%20sl%205
 
 
Prokupčani su zajedno sa frontmenom grupe Banetom Krstićem pevali hitove „Garavog sokaka“,„Biće bolje ako budeš tu“,„Teci dunave“,„Neko,neko ko je daleko“,„Ko te ima taj te nema,„Ja bih za tebe dao sve“ i mnoge druge.
Ovim koncertom su završene višednevne ovogodišnje slavske svečanosti.
 
  ga%20sl%201
Veličina slova: