Откупна цена вишања још непозната
9. јуна 2017.
Донација прокупачкој болници
13. јуна 2017.
Прикажи све

Завршни концерт у Дому културе


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

ms1 ms2

 После бројних концерата и такмичења на којима су имали запажене наступе и освајали прве награде,у музичкој школи „Корнелије Станковић“,кажу да ће за њих школска година бити завршена 14. јуна. Тог дана ће ученици ове школе,завршним концертом,који ће одржати у прокупачком Дому културе у 19 часова,означити крај ове школске године.

-Можемо слободно да кажемо да је школска година,која је већ за нама, једна од успешнијих за све нас. Наши ученици су,освојивши велики број награда на веома познатим и признатим такмичењима,поставили висок циљ за наредну годину,а то је достићи све то,а што да не и бити још бољи,рекао је директор музичке школе „Корнелије Станковић“ Владимир Дробњак.

Према речима Дробњака,на пријемном испиту у првом уписном року,највише интересената било је за одсек клавир и соло певање.

-Сва места су попуњена на одсецима виолина и гитара. Други уписни круг биће одржан у августу и онда ће заинтересовани ученици моћи да се упишу на одсеку хармонике и кларинета где има слободних места,истакао је директор ове школе и нагласио да ће и на клавиру имати још простора за упис,уколико буде заинтересованих кандидата.

Показало да су концерти ученика и професора,који су организовани у нашем граду,били добар начин да се прокупачка публика упозна са оним шта деца раде у току школске године и чему их то уче њихови професори.

Да су сви заједно победнички тим потврдили су и професори ове школе на још једном  величанственом концерту ,који су одржали за своје суграђане.

Подршку овим вредним музичарима,својим присуством пружила је и већница за културу у Општини Прокупље Милица Ерић.   

Величина слова: