Promovisan Zbornik radova
20. februara 2017.
Izložba o Srbima stradalim u Topličkom ustanku
22. februara 2017.
Prikaži sve

Zdravlje na kućnom pragu


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 dom%20zdravlja

U cilju unapređenja zdravlja,kvaliteta života i približavanja sistema zdravstvene zaštite svim korisnicima Doma zdravlja Prokuplja od 22.februara do 22.marta pokreće veliku akciju na terenu pod sloganom Zdravlje na kućnom pragu.

 -Tokom trajanja akcije vršiće se dijagnostički pregledi,kao što su EKG,laboratorijske analize (glikemija,trigliceridi i holesterol),internistički,klinički i ginekološki pregled sa PAPA testom,izjavila je Marija Stošić,portparol Doma zdravlja i dodala da su pregledi besplatni i da to mogu da urade i oni koji nemaju overenu zdravstvenu knjižicu.

Prema njenim rečima prvi pregledi obaviće se 22.febaruara u Žitnom Potoku,28. februara u Velikoj Plani,  u Beloljinu 2.marta,u Solunskoj ulici u prostorijama nekadašnjeg vrtića 9.marta,Kruševici 10.marta,Džigolju 14,a u Maloj Plani 16.marta.

– Osim poboljšanja kvaliteta zdravstvenih  usluga cilj ovih pregleda je i veća dostupnost zdravstvenih usluga korisnicima zdravstvene zaštite,istakla je ona i naglasila  da je dosadašnja praksa pokazala da se kroz ovakve akcije preventivnih pregleda najbolje vodi računa o zdravlju pacijenata.

 

Veličina slova: