Бесплатне саднице воћа за пензионере
3. априла 2016.
Прокупачки музеј на фестивалу у Нишу
5. априла 2016.
Прикажи све

Зоран Раденковић први на фестивалу у Софији


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

dom%20kulture%20-%20sofija

Двадесет четврто извођење представе „Аризанска прича“ у Софији донело Зорану Раденковићу награду за најбољу мушку улогу.

На Првом балканском фестивалу камерних сцена „Езоп“,који је одржан овог викенда у Софији,Дом културе Прокупље представио се монодрамом „Аризанска прича“.

– На овај фестивал смо позвани након гостовања у Сливници. Било је 11 учесника из региона,а жири је оценио да је најбољи глумац фестивала Зоран Раденковић. Морам да кажем да је нама то посебна част,јер смо имали прилику да погледамо перфектне представе наших домаћина,рекао је редитељ представе Срђан Живковић.

dom%20kulture%20sofija2

Одличан утисак који су Прокупчани оставили на фестивалу потврђује и позив на још један бугарски фестивал,који се одржава у граду Лому. Према речима директорке Дома културе Тијане Петровић,Прокупље ускоро може да се нада јубиларном 25. извођењу ове монодраме.

 

 

Величина слова: