Градска гробља на мети вандала
26. децембра 2014.
Да се успеси и даље нижу
30. децембра 2014.
Прикажи све

Звезде такмичења „Ја имам таленат“


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

DSCN4718 DSCN4687

У сусрет Новој 2015. години ученици Основне школе „Никодије Стојановић Татко“ организовали су новогодишње такмичење под називом „Ја имам таленат“,где су показали своје умеће у глуми,певању и свирању.

Своју надареност показало је 18 такмичара,а у њиховим тачкама подједнако је уживала и публика,која је дошла да их испрати у Народном музеју Топлице и они сами. Петочлани жири,кога су чинили ученици,наставници и представници Радио Срца,одабрао је три најбоља учесника.

Према њиховом мишљењу и оценама прво место припало је ученици седмог разреда Кристини Тасић,друго гуслару Милошу Гашевићу,а треће Луки Коцићу.

– Публика је уз гласно навијање бодрила младе такмичаре који су показали свој велики таленат и овом приликом проглашени су звездама школе. Да њихова популарност буде још већа учинили су и водитељи Душица Лазић и Јован Марковић својим домишљатим најавама,истакла је директорка ове школе Љиљана Суботић.

Спонзор овог занимљивог такмичења био је Радио Срце,који је победницима такмичења припремио пригодне поклоне. Да се на најбољи начин спреме и дају свој максимум на овом такмичењу,ученицима су помогли и наставници Љубица Дробњак,Слађана Јовановић и Драгорад Радуловић.

 

DSCN4691        DSCN4721

Величина слова: