Pravila upotrebe sadržaja


Portal Opštine Prokuplje je elektronski servis koji pruža usluge i informacije koje su namenjene građanima, firmama, državnim institucijama, zaposlenima i nezaposlenima, nevladinim organizacijama, ukratko svim činiocima društva.

Ulaskom na servis koji Vas zanima možete dobiti osnovne informacije relevantne za dobijanje te usluge. Za neke servise obezbeđeno je dobijanje obrazaca u elektronskoj formi koje možete odštampati i na taj način podneti neki zahtev, prijavu i sl. Za neke servise portal će Vas direktno dovesti do web stranica institucija koje su nadležne za njih. Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju. Ukoliko ne prihvatate bilo koji od uslova i pravila nemojte koristiti ovaj sajt i ne preuzimajte materijale i dokumentaciju sa veb sajta Opštine Prokuplje.

Sadržaji na portalu Opštine Prokuplje u isključivom i potpunom su vlasništvu Opštine Prokuplje. Delovi ili ceo veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pismenog odobrenja, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.

Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom portalu zaštićena su imena i u vlasništvu Opštine Prokuplje ne mogu biti korišćeni bez pisanog odobrenja. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Opštine Prokuplje ne može biti uključeni u Internet adresu bez prethodno pismenog odobrenja Opštine Prokuplje.

Opština Prokuplje ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana portala Opštine Prokuplje. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Opština Prokuplje na bilo koji način sponzoriše ili je povezana sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih veb sajtova ili strana.

Opština Prokuplje polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava portala Opštine Prokuplje i podložno je sudskoj zaštiti.

Opština Prokuplje zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama može obavestiti korisnike putem e-mejla ili objavljivanjem na portalu.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na portalu Opštine Prokuplje smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

U slučaju da primetite fotografiju za koju znate da je zaštićena autorskim pravom ili da je autor fotografije pogrešno potpisan, molimo vas da nam se javite na adresu: info@prokuplje.org.rs kako bi preduzeli neophodne korake u ispravljanju greške.