Концерт за срце и душу
21. јуна 2018.
Дани поља стрних жита у Прокупљу
22. јуна 2018.
Прикажи све

Активности у циљу унапређења услуга

Дом за смештај и негу старих лица у Прокупљу ангажовао је шест лица са евиденције Националне службе за запошљавање-Филијале Прокупље, за спровођење  јавних радова у оквиру програма „Одржавање и обнављање јавне инфраструктуре“.  За ту намену НСЗ је одобрила средства  у износу од 809.225,04 динара.

У циљу још бољег квалитета услуга које ова репрезентативна установа  на подручју Топличког округа  пружа својим корисницима, ових дана су интензивиране  активности  на чишћењу  и уређењу просторија, али и  око зграде и дворишта које је омиљено место за рекреацију и одмор станара Дома.

У оквиру редовних активности које се у овој установи  спроводе по утврђеном програму, запослени у  Дому улажу напор да за своје кориснике обезбеде што разноврсније садржаје и друге активности којим ће побољшати расположење и улепшати им свакодневни живот .

Тако је од маја месеца  за кориснике Дома организована посета цркви Светог Прокопија једанпут недељно, као и шетња Хисаром, што је прилика  да се друже и ван установе, као и да се упознају са историјским знаменитостима  овога краја.

 

Величина слова: