“ Rok preobraženje” na Gradskom bazenu
13. avgusta 2019.
Nagrada za prokupački „Abrašević“ u Bugarskoj
14. avgusta 2019.
Prikaži sve

Angažovane sve jedinice JKP „Hameum“

Ekipe Javno komunalnog preduzeća „Hameum“ su na terenu od ranih jutarnjih sati i rade na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži, kako na teritoriji grada, tako i na seoskom području.

-Danas su nastavljeni radovi na sanaciji kvarova u Poštanskoj i Maloplanskoj ulici koji su juče započeti, tako da se uskoro očekuje i njihov završetak. Kako su građani prijavili kvarove i u Ulici Orlovića Pavla, kao i u selima Mršelj i Pašinac, ekipe su otišle na teren i rade na rešavanju vodovodnih problema na ovim lokacijama, saopštili su nadležni u JKP „Hameum“.

Zaposleni i u drugim radnim jedinicama ovog jedinstvenog komunalnog preduzeća ovih dana imaju pune ruke posla. Kako ovih dana ekstremno visoke temperature loše utiču na travnjake i parkovske cvetne aranžmane, ulaže se veliki napor u njihovo održavanje.

Fontane koje su ovih dana mesto gde svaki prolaznik zastane da se osveži, rade bez zastoja, kako one u centru grada, tako i u Spomen parku „Gvozdenom puku“.

Pored pomenutih poslova, zaposleni za održavanje horizontalne signalizacije redovno obilaze teren i vrše potrebno obeležavanje, kako bi i saobraćaj u našem gradu funkcionisao bez problema.

Veličina slova: