Предавања у циљу безбедне прославе матуре
16. маја 2018.
Јубиларна утакмица
17. маја 2018.
Прикажи све

Асфалтира се Личка улица

Данас су почели припремни радови на асфалтирању Личке улице у дужини од 90 метара и ширине 3,5 метара. Општина Прокупље издвојила је средства за ову и још две улице у насељу у близини Дома за смештај старих лица које воде према Доњој Стражави.

Према речима надлежних, урађено је равнање и насипање улице а завршетак радова и асфалтирање очекује се за неколико дана.

Један од житеља ове улице, Иван Ивановић је рекао да су становници овог насеља једва дочекали  асфалтирање, јер су због положаја ове улице имали доста потешкоћа дуги низ година.

-Због самог положаја ове улице, која је  на великом успону, имали смо много проблема приликом падавина, посебно у зимском периоду. Чак смо размишљали и да се одселимо из овог дела града јер су заиста били тешки услови за кретање и пешака и возила. Захвални смо Општини Прокупље што је у великој акцији уређења улица сагледано и наше насеље, рекао је Ивановић.

Општина Прокупље интензивно ради на решавању инфраструктурних проблема на целој териториј у настојању да свим грађанима обезбеди боље услове за живот.

Ово је једна од три улице у овом делу града које ће бити асфалтиране у наредном  периоду.

За ту намену издвојено је из буџета близу 3.000 000,00 динара, а поред Личке улице асфалт ће добити и Кордунска и улица Арсенија Чарнојевића.

Величина слова: