Компанија “Леони” доделила осам стипендија најбољим студентима у Нишу и Краљеву
7. јуна 2019.
Прокупачко Удружење оболелих од церебралне и дечије парализе обележило „Спасовдан“
7. јуна 2019.
Прикажи све

Богат програм прве вечери ПроФиФест-а

На велико задовољство љубитеља филма, у Галерији „Божа Илић“ јуче је отворен Међународни фестивал кратког и документарног филма под називом „ПроФиФест“. Према речима директора Фестивала, Жикице Јовановића, публика је већ прве вечери могла да погледа занимљив део такмичарског програма.

-Наредних дана у Прокупљу, али и Житорађи и Луковској бањи гледаоци могу да виде остала остварења која се такмиче за награду “Прокупачко магаренце”. Оно ће бити додељено аутору најбољег филмског остварења у недељу, 9. јуна, у 19 сати, у Галерији „Божа Илић“, истакао је Јовановић.

Организатори у наставку Фестивала најављују и бројне радионице, трибине, излете за госте, и посебно издвајају велику филмску журку и квиз за децу, који ће бити одржани у недељу, у 12 сати, у шеталишној зони у Прокупљу.

Филмска дечија музика, аниматори, дружење са члановима жирија који чине Грег де Кјур, Драгана Мићаловић и Андреј Носов, као и обавезне награде, обећавају један несвакидашњи, врло леп догађај за најмлађе Прокупачане.

Директор Фестивала је позвао све родитеље да доведу своју децу, да се друже и уживају у овом садржајном и креативном програму и обећао поклоне, који ће их подсећати на ову манифестацију.

Величина слова: