Прокупачки гимназијалац победио на такмичењу у беседништву у Нишу
23. новембра 2018.
Колико су Прокупчани задовољни новом инфраструктуром: Локална самоуправа доста уложила у градске улице и сеоске путеве
23. новембра 2018.
Прикажи све

Бољи услови за рад и учење у Пољопривредној школи

У Средњој пољопривредној школи „Радош Јовановић Сеља“, једној од најстаријих прокупачких школа, данас је обављена примопредаја изведених радова на реконструкцији постојеће зграде, на пројекту „Извођење грађевинских радова на енергетској санацији и партерном уређењу СШ „Радош Јовановић Сеља“. Примопредаји су у име Општине Прокупље присуствовали већник Маја Башић, руководилац Одељења за урбанизам, стамбено-комуналне делатности и грађевинарство Весна Живковић и координатор на пројекту Душан Стојановић, а испред Канцеларије за управљање јавним улагањима Владе Републике Србије Милан Бошњаковић.

Укупна вредност радова на овом пројекту износи  27.193.742,94 са ПДВ-ом, а њиме је обухваћена реконструкција котларнице, крова и фасаде фискултурне сале, али и партерно уређење, уређење стазе, трибине и спортског терена.

Ученици ове Средње школе, њих око 400, завршетком ових радова, поред топлих учионица, имаће и најсавременије услове за одржавање наставе физичког васпитања. Ово је још једна у низу акција, којом је Канцеларија за управљање јавним улагањима, помогла прокупачке школе, како би ученицима обезбедила квалитетније и савременије услове за рад и учење. Тако је у претходних неколико година, заједничким улагањима Општине Прокупље и Владе Републике Србије, већина школских објеката на подручју Прокупља обновљена.

Величина слова: