Предности нове зелене пијаце
27. априла 2018.
Радови у Партизанској улици теку по плану
27. априла 2018.
Прикажи све

Да живот победи

Варошко позориште „Хистрион“ и интернет портал „Прокупље на длану“придружили су се Дому културе и Филм клубу Прокупље у заједничкој жељи и акцији да помогну својој суграђанки, осмогодишњој Николини Јосић, којој су потребна финансијска средстава за операцију у иностранству.

Концерт, који ће у организацији Филм клуба Прокупље, бити одржан у Дому културе у понедељак  у 19 и 30, биће прилика да куповином улазнице, која кошта 200 динара, на скроман начин  помогнемо нашој суграђанки Николини, да што пре оздрави и настави  весело да корача са својим вршњацима, у сусрет новим животним радостима.

Глумци Варошког позоришта „Хистрион“ за Николину ће играти представу „Европејци“. Они  љубитеље глуме, али и све људе добре воље, који желе да помогну, позивају да дођу у Дом културе 3. маја у 19 и 30 и као подршка из публике, учествују у Николининој борби за победу над болешћу која ју је задесила. Цена карте и за овај догађај износи 200 динара, који ће отићи на рачун за операцију наше суграђанке Николине Јосић.

Величина слова: