У плану формирање Локалних савета за безбедност
28. септембра 2018.
Спортски викенд
1. октобра 2018.
Прикажи све

Дечија недеља почиње у понедељак

Прокупачки Дом културе и ове године организује програм, којим ће обележити Дечију недељу, која почиње у понедељак 1. и завршава се 7. октобра. Она се одвија под слоганом „Моје је право да живим срећно и здраво“, а са циљем да деца одрастају без насиља.

Оно што је прво на програму ове установе културе јесте књижевно вече Књижевне омладине Прокупље, која је за љубитеље поезије припремила стихове на тему „Уплео се ветар у косе“. Овај књижевни сусрет почиње у 18 сати на платоу испред Дома културе.

За 3. октобар планиран је концерт младих талената Прокупља у 19 сати у позоришној сали Дома културе. Љубитеље позоришта 4. октобра у 12 сати очекује дечија представа по тексту Тода Николетића, а извешће је глумци из Бујановца.

За прокупачке прваке 5. октобра, дечији песници припремили су поздрав кроз стихове, којим ће им пожелети безбрижно и успешно путовање у свет бројки и слова.

И овај сусрет догодиће се у 12 сати у Дому културе, који је и организатор свих активности поводом овогодишње Дечије недеље.

Величина слова: