Nema oštećenja na zasejanim ozimim kulturama zbog jutarnjih mrazeva
17. decembra 2019.
Sa današnjeg skupštinskog zasedanja: Usvojen budžet Grada Prokuplja za narednu godinu
17. decembra 2019.
Prikaži sve

Dečija radost ispunila Dom kulture

Svoje najmlađe sugrađane, Grad Prokuplje je i ove godine obradovao novogodišnjim poklonom u vidu gostovanja poznatog muzičkog izvođača Mari Mari i animatora za decu Predraga Vukovića Peđolina.

-Deca su se zabavila i ne pamtim da su skoro ovako uživala. Veoma su se radovala tome što su mogla da učestvuju u samom programu i budu sa izvođačima na sceni. Ovo je jedan veoma lep događaj, koji će naši najmlađi sugrađani sasvim sigurno prepričavati i sećati ga se kao nečeg posebno lepog iz svog najranijeg detinjstva, rekla je jedna od vaspitačica, koja je, kako kaže, sa predškolcima takođe uživala u predstavi.

Izvođači ovog, nesvakidašnjeg muzičkog i glumačkog spektakla, istakli su ovom prilikom  da veoma vole da rade sa najmlađima i da su im baš oni najbolja i najiskrenija publika.

-Deca jedino umeju da pruže bezrezervnu ljubav i prepoznaju one koji ih vole. Zadovoljstvo je bilo družiti se sa ovim mališanima, rekla je Mari Mari.

Radost i osmesi najmlađih Prokupčana, koji nisu silazili sa njihovih lica ni po izlasku iz sale prokupačkog pozorišta, potvrdili su da Grad Prokuplje, treba da nastavi sa ovom i ovakvom tradicijom i da sledeće godine ponovo ugosti nekog novog i interesantnog izvođača.

Veličina slova: