Уређен пут у Доњем Кординцу
19. јуна 2018.
Почело Културно лето Дома културе
20. јуна 2018.
Прикажи све

Донација Општине за храбре чуваре наше безбедности

Председник Општине Прокупље Александар Симоновић,  данас је  представницима Независног синдиката полиције Одељења за ванредне ситуације  у Прокупљу,  уручио донацију  Општине Прокупље.

-Данас смо овде са вама који 24 часа бринете о безбедности наших грађана и њихове имовине. Свесни смо колико је ваш посао тежак и колико сте у раду  изложени  опасним ситуацијама.   За вас је веома важно да будете одморни, да би сте  на прави и адекватан начин реаговали у случају потребе и позива грађана , зато смо вам и обезбедили душеке који ће вам послужити за краћи одмор у току дежурства  , рекао је председник Симоновић приликом уручења ове донације .

Он је овом приликом истакао веома добру сарадњу између локалне самоуправе и Одељења за ванредне ситуације која ће и убудуће бити настављена. Председник Независног синдиката полиције Одељења за ванредне ситуације  у Прокупљу, Зоран Младеновић захвалио се Општини Прокупље на овој донацији.

– Општина Прокупље препознала је наше потребе и обезбедила нам  душеке који ће нам  бити од велике користи у тренуцима одмора после напорног рада.Због тога смо веома зхавлани  целом руководству Општине, а посебно председнику Александру Симоновићу који нас  тардиционално обилази и у новогодишњој ноћи. Том приликом нас је  и питао шта ће нам бити од највеће користи и на који начин локлна самоуправа може да нам олакша рад и данас је оно што је обећано и испуњено,  рекао је Младеновић.

Величина слова: